dilluns, de setembre 19, 2005

Seguint amb el que deia l’últim dia...

Xerrar sobre filosofia és difícil, escriure’n també. Remetent-me al títol del post anterior diré que aquest queda despenjat del contingut, però afegeixo que “de moment”. Responent també a la incògnita que vaig plantejar diré que en Franc el podrem anomenar arquitecte en el moment en que faci ús pròpiament del seu títol, i s’encarregui de crear quelcom; no cal que sigui una gran obra, el cas és que sigui quelcom creat per ell cap els demés; això dotarà el seu ser com a arquitecte. La qualificació lògica-històrica que en fem de la seva obra, ja serà entrar en tema de valors, cosa que ens allunyaria molt de la nostra reflexió.

Per l'altra banda, el cas d’en Franc filòsof és "lleument" més complicat si cacem el problema, sinó és molt més complicat, perquè...: què és el que el filòsof crea?

4 Comments:

At divendres, 23 de setembre, 2005, Anonymous Anònim said...

Caram, quin blog més avorrit...

 
At divendres, 23 de setembre, 2005, Blogger Mlavix said...

Ja,ja,ja, Déu meu senyor quina pandilla de covards!

 
At dimarts, 27 de setembre, 2005, Anonymous Anònim said...

Tant de bó els filósofs creèssin! Es a dir, tant de bó tinguèssin un pensament més creatiu. La veritat és que ultimament s'han tancat a la seva torre d'ivori i no baixen per relacionar-se amb els problemes del comú dels mortals. I aixó ho fan ara, quan la gent està predisposada a escoltar-los més que mai i quan els necessitem per resoldre problemes urgentíssims. Segueixen encarcarats amb les seves discussions conceptuals, quan el que cal és un nou model económic-ecològic més humà i just.

Al menys, així ho veig jo.
Salut, company.

 
At dimecres, 24 de febrer, 2010, Anonymous Anònim said...

molt intiresno, gracies

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home